Het kers op de taart event

In navolging van vorig jaar organiseert Roll The Dice samen met Zuiderspel wederom een spelavond op zaterdagavond in het Koningshof.

Het kers op de taart event biedt aan hotelgasten, Roll The Dice vrijwilligers en Zuiderspel vrijwilligers de mogelijkheid om de eerste beursdag af te sluiten met een spelletje.

Op zaterdag 24 maart vanaf 19:00 uur is er in het Koningshof (tegenover de bar) een zaal gereserveerd om te kunnen spelen. Roll The Dice zal een klein gedeelte van haar speel-o-theek meenemen maar we willen iedereen ook aanmoedigen om zelf spellen mee te nemen. Rond 23:00 uur zullen de Roll The Dice spellen weer opgeruimd worden. Spelers mogen zelf weten hoe lang ze door gaan maar ons advies is om uitgeslapen de Zuiderspel zondag te bezoeken.

Om een idee te krijgen van het aantal spelers op dit event is het verplicht om je in te schrijven. Dit kan via dit formulier.
Roll The Dice vrijwilligers die zich al opgegeven hebben (en een mailtje met details gekregen hebben), hoeven dit niet meer te doen. Zij zijn al aangemeld.

4 gedachten aan “Het kers op de taart event”

  1. Is dit evenement ook toegankelijk voor gewone beursbezoekers? Dus geen vrijwilligers of hotelgasten?

    1. Hoi Wim,

      We promoten het niet voor ‘reguliere’ beursbezoekers maar als je je netjes inschrijft via het formulier dan wordt je ook niet aan de deur geweigerd ;).

  2. Het was gezellig en ‘zeg nooit zomaar lama tegen een alpaca’.

Reacties zijn gesloten.