Chartered: The Golden Age – 2 april

Aanstaande maandag 2 april staat, in tegenstelling tot eerst gemeld, ons volgende speelmoment gepland. We hebben deze in verband met Pasen verzet van de zondag naar de maandag.

Tijdens Zuiderspel hebben we kennis gemaakt met de mensen van Jolly Dutch. Hun spel, “Chartered: The Golden Age”, is sinds maandag op Kickstarter terug te vinden.
Bij dit spel ga je in de gouden tijden de stad Amsterdam mee opbouwen, er komen meer en meer warenhuizen langs de grachten. Je gaat ook aandelen uitgeven en zo probeer je van jouw bedrijf het meest florerende bedrijf van Amsterdam te maken.

Aanstaande maandag komen de mensen van Jolly Dutch langs en zal een prototype van dit spel te spelen zijn.

De Kickstarter campagne loopt nog tot 23 april.

In de planning hadden we een spellendag voorzien op zondag 1 april. Bij het maken van de planning hadden we even over het hoofd gezien dat het dan Pasen is. Geen ideale combinatie aangezien velen dan op familiebezoek zijn. We hebben daarom besloten om de spellendag te verzetten naar maandag 2 april, paasmaandag, van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Chartered: The Golden Age – 2 april”

  1. Op Zuiderspel heb ik een spelletje gespeeld (Flamme Rouge) met Alexander Kneepkens van Jolly Dutch en zijn vriendin/vrouw.
    Na afloop kreeg ik een flyer van hem over “Chartered: The Golden Age”. Desgevraagd vertelde hij dat het spel is gebaseerd op de klassieker Acquire van Sid Sackson (https://boardgamegeek.com/boardgame/5/acquire).
    Hij vond zijn spel uiteraard de verbeterde versie daarvan :-).

Reacties zijn gesloten.