Roll The Dice Kickstarter update #17

Voor editie 17 ga ik enkele weken terug in de tijd. Toen waren de mensen van Black Box Adventurers bij ons op bezoek met enkele prototypes. Een van deze spel zat al in een late testfase. Dit spel is afgelopen week gelanceerd op Kickstarter.

Itchy Monkey is een abstract spel waarbij je als luizenkolonie probeert uit te breiden op apen. Het is taal onafhankelijk (met NL spelregels), volledig geschikt voor twee tot en met vier spelers voor een leeftijd vanaf 8 jaar. Hoewel het spel makkelijk te leren is komt er veel strategie bij kijken!

Klik hier om naar de Kickstarterpagina van Itchy Monkey te gaan.
In verband met de verzendkosten is denk ik met de mensen van Black Box Adventurers wel iets overeen te komen.

Over de werking van Kickstarter hebben we al eens een mooi stukje gepost, dus daar verwijs ik graag naar als je daarover meer informatie wenst.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Roll The Dice Kickstarter update #17”

  1. Zowel hun bezoek bij RTD als ook hun Kickstarter gemist. Jammer! Ik heb op Spel nog 2 van hun spellen gespeeld, en beide spellen heb ik toen laten liggen. Vooral omdat ik niet veel meer koop tegenwoordig. Ik ben normaal niet zo’n fan van abstracte spellen, maar ik vind Itchy Monkey er toch wel goed uit zien, zowel qua materiaal als ook de regels. Ik hou hem in de gaten.

    1. Ik moet nog eens gaan praten met de heren en dame van BBA, maar ik vermoed dat hij de collectie van RTD wel zal halen.
      Het is op zich een erg abstract spel, maar ze hebben het mooi weten te verpakken in een thema dat het algemene publiek wel zal aanspreken.
      En zeker niet te vergeten … het is nog een erg leuk spel ook!

Reacties zijn gesloten.