Spiel preview

We weten het, Spiel, de grootste spellenbeurs te wereld, is nog niet eens begonnen. Inmiddels hebben we al wel de eerste spellen die we jullie kunnen laten spelen komend zondag, 21 oktober. Deze spellen hebben we al toegestuurd gekregen van verschillende uitgevers. Hierbij een kleine opsomming.

Trapwords – Czech Games Editions
De Kwakzalvers van Kakelenburg – 999 Games
The Climbers – 999 Games
Saboteur: De Verloren Mijnen – 999 Games
Carpe Diem – Alea/Ravensburger
Off the Rails – Rotten Games
Downforce – Iello
Clans of Caledonia – Karma Games

Alle nieuwe spellen zijn ook hier terug te vinden. Deze lijst zal, als het internet het toelaat, ook tijdens Spiel al up-to-date gehouden worden. Dus ga je niet mee, kan je al volgen welke spellen we mee hebben.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice