Spiel 2018: de nieuwe spellen

Planet XXL – Blue Orange Games
Met de bordspelcommissie hebben we ook dit jaar weer ons best gedaan om de leukste en beste spellen toe te voegen aan de Roll The Dice collectie. Spiel blijft toch altijd nog dé beurs bij uitstek om nieuwe spellen aan te schaffen. Tijdens de beurs is de collectie op de website en BoardGameGeek al steeds geüpdatet, maar om een net overzicht te geven, hieronder de lijst van spellen die we vanuit Essen meegenomen hebben:

Athens – Baccum inc.
Al deze spellen zijn ook terug te vinden in de collectie met kratnummer 98. Tot het einde van het jaar zullen deze spellen allemaal meegenomen worden naar elk speelmoment. Om iedereen de kans te geven deze nieuwe spellen te kunnen uitproberen, kunnen ze helaas nog niet uitgeleend worden. In december worden dan de kratten opnieuw ingedeeld en komt de nieuwe indeling weer online te staan, waarna alle spellen vanaf de speelmomenten in januari weer uitgeleend kunnen worden.

Michael Kiesling (o.a. Azul) op de foto met enkele fans.
Als laatste wil ik graag namens de bordspelcommissie iedereen bedanken die ons via BoardGameGeek weer geholpen heeft in de voorbereiding (en ook ter plekke op Spiel) door aan te geven welke spellen jullie interessant vinden voor de Roll The Dice collectie.

De Fairplaylist, final.

3 gedachten aan “Spiel 2018: de nieuwe spellen”

  1. Complimenten voor de bordspelcommisie en bedankt voor de tijd en energie die jullie hier weer hebben ingestoken!

  2. Holy smokes wat een grote titels zitter er tussen. Zal wel weer moeilijk worden met kiezen welke spellen gewisseld worden?

Reacties zijn gesloten.