Roll The Dice Kickstarter update #18

Het aantal nieuwe projecten op Kickstarter is eigenlijk niet meer echt bij te houden, dagelijks komen er wel enkele nieuwe bordspellen uit. Dus we gaan ze zeker niet allemaal benoemen. Hieronder gaan we er toch weer een paar aan je voorstellen.

Rollecate

Snel spel waarbij je sporen aanbouwt en daarna de trein laat rijden, hopelijk zonder dat ontspoort, want dat levert minpunten op.

Space Race

Zorg dat jij in de geschiedenisboeken komt als leider die zijn astronauten als eerste de ruimte in heeft gestuurd. Door het spelen van kaarten ga je een “enigne” bouwen waardoor de volgende acties weer beter worden.

The Dutch East Indies: Adventures on the High Seas

Uitbreiding op het eerder verschenen Dutch East Indies van Keep Exploring Games. Naast de uitbreiding kan je ook het basisspel bestellen, mocht je deze de eerste keer gemist hebben.

Afterlife: Wandering Souls

In het hiernamaals wordt je gedumpt in de woestijn en je moet opzoek gaan naar je herinneringen. Het is een Roll Playing Game, dus geen standaard bord- of kaartspel.

Over de werking van Kickstarter hebben we al eens een mooi stukje gepost, dus daar verwijs ik graag naar als je daarover meer informatie wenst.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice