Demo Galactic Era – 11 mei

Aanstaande zaterdag hebben we weer onze maandelijkse spellenavond. Deze keer zal Channing van Seajay Games langs komen met zijn spel Galactic Era. Galactic Era is te spelen tot 6 spelers en duurt zo’n 180 minuten. Ik neem aan dat er tijdens de demo niet het hele spel gespeeld gaat worden, zodat zo veel mogelijk mensen de kans krijgen om kennis te maken met dit spel.

Bij Galactic Era bestuurt speler een beschaving die klaarstaat om de Melkweg in te gaan. Je zult nieuwe planeten ontdekken en overnemen, je technologieën verbeteren en je vijanden bestrijden. Gevechten worden niet beslecht met dobbelstenen, maar met het principe van steen-papier-schaar.

Momenteel is dit nog een prototype en de planning is om eind dit jaar de Kickstarter campagne te lanceren en het spel midden 2020 bij de kopers te leveren.

Wil je alvast meer informatie over dit spel, ga dan even naar hun website: galacticera.net (Engelstalig).

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Demo Galactic Era – 11 mei”

  1. If there are no more than 6 players, we can also play a full game. If there is a lot of interest I can maybe come a second time, too.

Reacties zijn gesloten.