Pegasus Spiele Tage

Aanstaande zondag, 28 april, hebben we weer ons volgend speelmoment. Iedereen is welkom vanaf 11.00 tot 18.00 uur in de Nieuwe Band. We doen dan ook weer mee aan de Pegasus Spiele Tage. Bij deze actie krijgen verschillende spellenverenigingen een spellenpakket van Pegasus Spiele. Deze keer zijn dat Micropolis, HexRoller, Subtext, Brains Family en Deadline.

Daarnaast wordt er ook Mega Civilisation gespeeld. Als je hieraan wilt deelnemen wordt wel gevraagd zelf de spelregels te lezen. Voor informatie kan je contact opnemen met Wilfred.

Zaterdag 27 april staan we met Roll The Dice ook weer op de oranjemarkt in Veldhoven, we staan op het plein achter het City-Centerum in Veldhoven. Dus als je op de oranjemarkt bent, kom gerust even langs.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice