Spiel 21 – in voorbereiding

De zomervakantie komt tot een einde en dat is normaalgezien het startsein om alle voorbereidingen te treffen voor de najaarsbeurzen met als hoogtepunt Spiel, in oktober. De organisatie van Spiel is volop bezig met alles zo te organiseren, zodat ook in deze vreemde tijd er en fysieke beurs kan plaatsvinden in Essen. Natuurlijk zal het anders dan anders zijn, zoals mondkapjes, vaccinatie of test certificaat, …
Je zal ook je entreebewijs op voorhand moeten kopen, ter plaatsen zal geen kaartverkoop zijn! De kaartverkoop start eind augustus. Via de site van Spiel kan je deze bestellen en ook zien wat covid maatregels zijn.

Ook bij Roll The Dice zijn we stillaan met de voorbereidingen bezig, zo is begin deze week een mail naar de leden gestuurd in verband met het gezamenlijk boeken van een hotel. Mail niet ontvangen, neem dan even contact op.

Spiel zal naast de fysieke beurs ook weer Spiel.digital organiseren. Zelf zeggen ze dat Spiel.digital de fysieke beurs gezelschap houdt. Hoe de invulling en samenwerking gaat zijn, is mij op dit moment ook nog niet duidelijk.

Op Boardgamegeek en Tabletop Together zijn de eerste nieuwigheden al aangekondigd. Aangezien ook wij door de bomen het bos niet meer zien in alle nieuwigheden, houden voor Roll The Dice ook een lijst (geeklist) bij op Boardgamegeek. Hier komen de spellen te staan waarvan wij denken dat ze in de collectie van Roll The Dice horen. Met wij bedoelen we natuurlijk alle leden.
Dus vind je ergens een nieuw spel dat we zeker moeten bekijken kan je het aanvullen op de lijst op Boardgamegeek. Met de spellencommissie bekijken we deze lijst regelmatig.

Heb je geen account op Boardgamegeek, geef dan je suggesties door aan de spellencommissie via: games@rollthedice.nl

Even wat links:

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice