Spiel 2023 – de voorbereidingen

De zomervakantie komt tot een einde en dat is normaalgezien het startsein om alle voorbereidingen te treffen voor de najaarsbeurzen met als hoogtepunt Spiel, 5 tot 8 oktober.
De kaartverkoop is inmiddels gestart: site van Spiel.

Ook bij Roll The Dice zijn we volop met de voorbereidingen bezig.

Op Boardgamegeek en Tabletop Together zijn de eerste nieuwigheden al aangekondigd. Aangezien ook wij door de bomen het bos niet meer zien in alle nieuwigheden, houden voor Roll The Dice ook een lijst (geeklist) bij op Boardgamegeek. Hier komen de spellen te staan waarvan wij denken dat ze in de collectie van Roll The Dice horen. Met wij bedoelen we natuurlijk alle leden.
Dus vind je ergens een nieuw spel dat we zeker moeten bekijken kan je het aanvullen op de lijst op Boardgamegeek. Met de spellencommissie bekijken we deze lijst regelmatig.

Heb je geen account op Boardgamegeek, geef dan je suggesties door aan de spellencommissie via: games@rollthedice.nl

De site van Spiel zelf is ook in een geheel nieuw jasje gestoken en ook de plattegrond is helemaal omgegooid dit jaar, dus het zal voor iedereen ter plaatse weer even zoeken zijn met waar de favoriete stand staan. Van de andere kant, kom je misschien nu langs stand die je anders niet ziet!

Wil je Spiel eens op een andere manier meemaken? Verschillende standhouders zoeken nog hulp voor één of meerdere dagen.
Bekijk de jobaanbiedingen hier: www.spiel-essen.de/en/the-spiel/jobs-at-spiel
Let op, Roll The Dice is geen tussenpersoon voor deze activiteiten.

Inmiddels heeft iedereen die zich heeft aangemeld voor de overnachtingen ook al een bericht gehad om de betaling in orde te maken. Geen bericht ontvangen, mail dan even naar events@rollthedice.nl.

Even wat links:

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice