In memoriam Johan Bruins

Roll The Dice heeft onderstaand bericht gekregen dat Johan Bruins op 11 augustus 2023 is overleden. Hij is 52 jaar oud geworden.
Johan is sinds 2003 lid van Roll The Dice en heeft in deze tijd zich ingezet als o.a. jeugdbegeleider en demoër. Daarnaast was hij vrijwel altijd van de partij bij speelavonden en activiteiten. We zullen hem missen.

Onze lieve broer
Johan
is overleden

We zijn heel bedroefd dat hij maar zo kort heeft geleefd.
We zijn heel trots hoe hij zich door zijn ziekte heen heeft geslagen
en hoe sterk hij op het einde was.
We missen hem.

Familie Bruins

 

Correspondentieadres:
Marieke Bruins, Conventsland 13, 7943 LL Meppel

Het afscheid van Johan zal later in besloten kring plaats vinden. We zullen de reacties hieronder met de familie delen.

16 gedachten aan “In memoriam Johan Bruins”

 1. Johan, altijd stil aanwezig, maar wel altijd aanwezig. Plots was je er niet meer, het viel op, later kregen we het bericht met het waarom. Zo stil als jij vaak was, werden wij ook van dit nieuws. Je hebt gestreden tot het laatste, hoewel het een oneerlijke strijd was.

  Je was een graag geziene gast en we gaan je missen bij Roll The Dice.
  Rust zacht.

 2. Rustig en vriendelijk, dat zijn de eerste woorden waar ik aan denk als ik de foto zie, en denk aan de momenten dat ik samen met hem een spel gespeeld heb bij roll the dice.
  Mijn oprechte deelneming aan allen die hem missen.

 3. Wat een vreselijk nieuws. Gecondoleerd voor de familie en veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 4. Onwerkelijk, nog zo jong.
  Rust zacht Johan.
  We gaan je missen in de spellenwereld.

 5. Veel te jong natuurlijk. Bijna altijd van de partij (bij RTD) en kon zo mee en dan met een lekkere droge en/of rake opmerking uit de hoek komen. Was kortom een fijne kerel. Alle vrienden, familie etc. veel sterkte met het verlies.

 6. “Uhm, nou”… of “ja maar”… en dan die pretoogjes erbij. Dat hoor en zie ik wanneer ik aan Johan denk. Altijd rustig, maar soms een zeer droge, grappige opmerking, En de man die in zijn eentje bijna twintig man tijdens Spiel liet wachten, omdat hij in Essen de stad in was gegaan en de juiste trein niet meer wist te vinden.
  Johan, dank je wel voor je hulp tijdens diverse Roll The Dice activiteiten. En zoals Pieter al zei, het viel op dat je er ineens een tijd niet meer was. En als dat opvalt, betekent het dat mensen je missen. En we gaan je zeker missen.
  Rust zacht Johan.
  Familie en vrienden wil ik heel veel sterkte wensen met dit verlies.

 7. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor familie en (spellen)vrienden

 8. Ik ken Johan al sinds mijn studententijd. Hij was een huisgenoot van mijn toenmalige vriendje. We waren toen al snel bevriend maar het contact verwaterde. Jaren later zag ik hem zitten bij Roll the dice en hij had de mooie openingszin ” Ik weet niet meer hoe je heet, maar ik ben op je verjaardag in Nijmegen geweest”. Sinds die dag weer maatjes en lange tijd maakte Johan deel uit van onze huis-spellengroep en zijn we zelfs nog samen op een cruise vakantie gegaan.
  Ik ga de droge humor, de mooie uitspraken en verhalen missen lieve Johan! Ik ben blij dat we nog vele mooie verhalen uitgewisseld hebben en wandelingen hebben gemaakt de laatste paar maanden. Rust zacht en zal tijdens elk potje Imperial2030 en Exploring kittens aan je denken. Je scores blijven mooi opgeborgen in de spellendoos. Liefs en kusjes (Die vroeg je altijd) Lindy

 9. Woorden van troost schieten tekort in dit grote verlies. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd.

 10. Johan is één van de eerste spelers waarmee ik aan tafel zat toen ik bij Roll The Dice kwam in 2003. Altijd vriendelijk, behulpzaam en in voor een spelletje.
  Naarmate we meer demonstraties op beurzen gingen doen ontwikkelde Johan zich als één van mijn backup demoërs. Als ik mensen tekort kwam dan was hij altijd bereid om bij te springen. Ik ga hem missen…

 11. Geniet daarboven van eindeloos veel spellen…

  Veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.

 12. Zo rustig als Johan was, maakten zijn rust en droge humor de spelavonden toch leuker. Ik schoof altijd graag bij hem aan tafel aan.

  Imperium 2030 was een van zijn favoriete spellen, heeft hij eens verteld. Toen ik de keer daarop mijn al lang in de kast staande, maar nog ongespeelde, exemplaar naar de club meebracht, heeft hij het spel uitgelegd en hebben we dat gespeeld. Nu zal dat spel voor mij altijd een herinnering aan Johan zijn.

 13. Verdrietig te horen te horen dat je afgelopen jaar in zo’n onrustig water bent beland.
  Vergeet nooit dat je zoek was in Essen omdat je besloten had stad in te gaan en telefoon maar even uit had gezet. Vorig jaar ook nog leuke vakantie met je gehad op Paros samen met Simon. Waar je ook met veel plezier overal ging zwemmen om keer rood als kreeft terug te komen. Afgelopen jaar met jou en Karen (USA) online Agricola avonden gehad en laatste keer was je eerste keer gelukt een hogere score te hebben als mij, op weg naar de eerste winst wat helaas nooit meer zal komen.
  Zal je missen.

 14. Johan, ik ga je missen. Mijn alerleukste herinnering was die keer dat we in het zijkamertje libertalia aan het spelen waren. We hadden zo veel lol en waren zo hard aan het lachen dat meerdere mensen kwamen kijken. Dat beeld zal ik blijven koesteren. Dankjewel en vaarwel.

  Sterkte voor alle naasten, vrienden en famile

Reacties zijn gesloten.