Korting bij webwinkel De Rode Pion

de-rode-pion-bannerVanaf vandaag kunnen geregistreerde gebruikers van Spellenclub Eindhoven een korting van 10% krijgen op de producten van de webwinkel De Rode Pion. Om deze korting te kunnen krijgen moet je minimaal een maand geregistreerd zijn. Dus meld je nu aan om er later voordeel uit te halen.

De Rode Pion is een webwinkel die in Geldrop gevestigd is. De winkel is al sinds 2004 online actief en verkoopt voornamelijk bordspellen. Naast de normale bordspellen verkoopt de Rode Pion ook spellen die je niet in de standaard speelgoedwinkel kan kopen. Deze worden uit het buitenland geïmporteerd (Duitsland, Amerika). De Rode Pion is ontstaan vanuit de hobby, dat betekent dat hij deskundig is op het gebied van bord- en kaartspellen. Dus voor vragen over de spellen en spelregels kun je altijd terecht bij De Rode Pion.

De Rode Pion moet voor deze regeling kunnen zien sinds wanneer je bij Spellenclub Eindhoven geregistreerd bent. Daarvoor heeft hij toegang tot een lijst waarin jouw naam, e-mail en registratiedatum staan. Je moet dus ook je volledige naam in je profiel opgeven. Als je niet wilt dat jouw gegevens getoond worden (en je dus ook niet mee wilt doen met kortingsacties) dan kan je in je profiel op Spellenclub Eindhoven dat aangeven. De gegevens mogen door De Rode Pion, en in de toekomst andere partijen, alleen maar gebruikt worden om te bepalen of je in aanmerking komt voor de korting. Het mag dus niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Voor meer informatie zie: