Officiële introductie en toernooi X610Z op 7 november

logo-x610zOp 7 november zal het unieke verzamelkaartbordspel X610Z (Existence) geïntroduceerd worden bij Gameforce in Eindhoven. Het spel wordt gedemonstreerd en je kunt het zelf uitproberen. Schrijf deze datum in je agenda want bij deze introductie kun je heel voordelig een X610Z introductie pakket kopen. In dit pakket zit een starter deck, drie booster packs, vier pionnen en een spelbord. Het gaat om unieke speelborden; op de achterkanten staan één van tien verschillende posters afgedrukt. Daarnaast is er ook gelegenheid om de makers te spreken en kaarten te laten signeren. De introductie en speluitleg zijn tussen 11 uur en 12.30 uur. De toegang is gratis en je krijgt een broodje en een drankje aangeboden.

Nu je het spel hebt leren spelen, kun je misschien ook meedoen aan het eerste toernooi dat op de introductie volgt. Het toernooi zal één tegen één zijn, en je maakt kans op mooie prijzen. Het toernooi begint om 14 uur en kan duren tot 18 uur afhankelijk van het aantal spelers. De deelname aan het toernooi is gratis. Je stelt een deck samen uit het starterdeck en de drie boosters die je als pakket kunt kopen. Als je mee wilt doen, dan kun je jezelf alvast opgeven op de X610Z website. Hier kun je ook meer informatie vinden over het spel en het toernooi.

Samengevat:

  • Datum: 7 november 2009
  • 11 uur tot 12.30 uur: Introductie en speluitleg van X610Z, toegang gratis.
  • 12.30 uur tot 14 uur: nadere speluitleg, testspelletjes onder begeleiding, samenstellen deck voor het toernooi.
  • 14 uur tot 18 uur: Eerste toernooi, deelname gratis voor spelers die het aanbiedingspakket aanschaffen.
  • Locatie: Speelruimte Gameforce, Visserstraat 18A, 5612 BT, Eindhoven
  • Aanmelden toernooi: Eerste Toernooi zaterdag 7-11 GameForce Eindhoven
  • Website: http://www.x610z.com