Vanaf morgen Dominion: Seaside

dominion-seaside-boxIk wil nog snel wat informatie geven over Dominion: Seaside. Deze uitbreiding zal op Spiel ’09 in Essen uitgebracht worden. De officiële publicatie datum is dinsdag 20 oktober. De handleiding is al beschikbaar en kan gedownload worden van de Rio Grande website. Ook zijn er op hun website van een aantal kaarten al previews verschenen:

Het belangrijkste nieuwe spelmechaniek van Dominion: Seaside gaat over de beurt. Zo zijn er kaarten die je nu speelt en iets voor de volgende beurt doen.

Morgen komt er op BoardGameNews een bericht van Donald X. Vaccarino over Dominion: Seaside. (Update 20-10-2009: Je kan het hier vinden: Game Preview: Dominion: Seaside)

Nog een ander nieuwtje is dat 999 Games heeft aangekondigd dat ze toch een Nederlandse versie van Dominion: Intrigue gaan uitbrengen.

3 gedachten aan “Vanaf morgen Dominion: Seaside”

 1. Hallo SCE- er,

  Joran heefd gisteren in huis gehaald vanuit Essen…..Hiep hiep hoera…….

  Grt Rita.

 2. Toch een Nederlandse versie van Intrigue…
  Ik heb het basisspel en heb geen zin heb om me eveneens Intrigue aan te schaffen. Maar wél deze uitbreiding, Seaside.
  Al nieuws (waarschijnlijk nog veel te snel om meer te weten) of er van Seaside ook een nederlandse versie komt?

 3. Wat ik begrepen heb is dat als de verkoop van Intrigue goed gaan, dat dan ook Seaside in het Nederlands uitgebracht gaat worden.

  Maar als je Dominion leuk vind, waarom dan Intrigue overslaan.? Intrigue maakt het een vers nieuw spel. Maar ik ben dan ook een grote fan.

Reacties zijn gesloten.