Foto’s spellenavonden juni 2011

Deze keer was Pieter er niet en heb ik mijn fototoestel meegenomen. Ik heb foto’s gemaakt op de volwassenen bordspellenavond die wederom heel gezellig was.

Deze maand was Michel Baudoin, de auteur van Space Maze, op de volwassenenavond om zijn nieuwe spel te tonen. Hoe de tocht van spelontwerp naar winkel verloopt, vertelt Michel regelmatig hier op de site in zijn eigen serie: Met Space Maze naar Spiel.

Voor de foto’s van afgelopen weekend kun je terecht op de fotopagina. Er zijn drie foto’s waarvan ik niet weet welk spel erop staat. Ik heb die de titels: Spel A, Spel B en Spel C gegeven. Als je het wel weet, laat dan een reactie achter bij dit bericht.

5 gedachten aan “Foto’s spellenavonden juni 2011”

 1. Spel A = Die Macher
  Spel B = Lijkt op Alhambra
  Spel C = Pirate’s Cove

 2. Inderdaad 100 % gelijk:
  Spel A = Die Macher
  Spel B = Alhambra
  Spel C = Piratenbaai (NL)

 3. Kan ik alleen maar bevestigen. Jammer trouwens dat ik Die Macher heb gemist. Staat nog steeds op m’n verlanglijst om eens een keer te spelen.

Reacties zijn gesloten.