Spellenavonden juli

Volgend weekend hebben we weer onze maandelijkse spellenavonden. Voor de jeugd gaat deze door op vrijdag 15 juli in De Leus en voor de volwassenen op zaterdag 16 juli in De Nieuwe Band. Deze keer geen demo’s van spellen of zo, maar op het forum is een groepje begonnen om mensen rond te tafel te krijgen om een spel War of the Ring te spelen. Er zijn nog plaatsen vrij aan de tafel.

Volgende spellen zullen onder anderen te spelen zijn: Brass, Samarkand en Taluva. Voor de volledige lijst kijk je best even in de spellenlijst.

In verband met de werken tussen Veldhoven en Eindhoven moet je nog rekening houden met omleidingen als je naar de jeugdavond rijdt. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Hovenring Eindhoven.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

4 gedachten aan “Spellenavonden juli”

  1. Ik heb de gegevens van de site gekopierd:
   War of the Ring
   Jaar: 2004
   Spelers: 2 – 4
   Speeltijd: 180 minuten
   Dus er is nog plaats 😉

   1. Als ik het fout heb, laat het maar weten. Maar volgens mij kun je het spelen met 2 of met 4 spelers. Maar meer dan twee spelers is gekunsteld.

 1. Eigenlijk is het een 2 persoons spel. Ieder speelt een kant: de goede of de slechte. Met 3 personen is het erg gekunsteld en met 4 personen doe je eigenlijk niet meer dan met z’n tweeen 1 kant spelen.

  Sowieso geen aanrader met 3. Of met 2, of met 4.

Reacties zijn gesloten.