Spellenspektakel 2011 afgelast

Enkele maanden geleden hebben wij hier nog aangekondigd dat het spellenspektakel na een sabbatjaar in 2011 een doorstart zou maken. Vandaag hebben we jammergenoeg volgend bericht terug gevonden op de site van het spellenspektakel:

Citaat:

Helaas hebben we moeten besluiten om de 2011 editie van het Spellenspektakel af te gelasten.

Hoewel wij keihard hebben gewerkt om een comeback van dit geweldige evenement dit jaar al mogelijk te maken, is het veel uitgevers niet gelukt om op deze korte termijn middelen vrij te maken voor een deelname. Zonder de aanwezigheid van deze belangrijke uitgevers kunnen we de beurs niet in ere herstellen. We gelasten de 2011-editie liever af, dan dat we een Spellenspektakel-onwaardige beurs organiseren.

Omdat veel uitgevers hebben aangegeven dat ze wel erg graag zouden willen deelnemen aan het Spellenspektakel, hebben we besloten om de beurs in 2012 alsnog door te zetten. We hebben dan ruim de tijd om samen met de uitgevers te werken aan een geweldig evenement.

Het Spellenspektakel wordt op 27 en 28 oktober 2012 georganiseerd in Beursgebouw Eindhoven. Jong en oud kunnen hier terecht voor een fantastische ervaring, met spellen in de breedste zin des woords!

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

3 gedachten aan “Spellenspektakel 2011 afgelast”

  1. Jammer, maar dan hoef ik tenminste niet te kiezen tussen de sinterklaasintochten en dit. En ik moet ergens anders op zoek naar sinterklaascadeau’s. Ik geef ze wel gelijk. Als ze nu een editie hadden georganiseerd en die was tegengevallen, dan zouden ze net zo goed volgend jaar geen spsp hoeven te organiseren. Die zou dan vooraf met heel veel scepsis ontvangen worden

  2. hmmm misschien komt de extra spellenmiddag van RTD op 28 oktober 2012 dan wel te vervallen….of loop ik nu een beetje op de zaken vooruit ……
    Toch jammer voor het gezelschapsspellen minnend publiek in de regio.
    Gelukkig is er voor Eindhoven nog het “Zuiderspel” “alternatief” jaarlijks op 2e paasdag, in een periode van t jaar waarin het een stuk minder druk is dan in t najaar met o.a. de meerdaagse “Spiel” (Essen / D) en “Spel” (Broechem / B) spellenbeurzen.

  3. Laten we hopen dat ze in 2012 direct een goede doorstart kunnen maken. Ze hebben nug nog iets meer dan een jaar om alles in orde te krijgen.

Reacties zijn gesloten.