Roll The Dice Spellenavonden op 18 en 19 november

Spellenavond oktober

Komend weekend organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de oneven kratten meegenomen, waaronder Dixit, Imperial 2030 en Rallyman.

Maar we hebben natuurlijk ook al onze nieuwe aanwinsten uit Essen bij. Je kunt de volledige lijst zien op BoardGameGeek. Dit weekend is ook de laatste kans om te stemmen op de Roll The Dice Top 10 beste nieuwe spellen uit Essen. De stemformulieren zijn bij de bar verkrijgbaar.

Op vrijdagavond, 18 november, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in De Leus te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 19 november, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

Dit jaar worden de volwassenen spellenavonden elke derde zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor. Volgend jaar veranderd dit naar de tweede zaterdag van de maand en de vrijdag daarvoor. Er zijn ook extra spellenmiddagen op zondag georganiseerd, waarvan de eerst volgende op 4 december 2011 dit jaar. Voor een volledig overzicht zie: Data Spellenavonden 2012.