Roll The Dice spellenavonden juni en nieuwe locatie jeugd

En de nieuwe locatie van de buitenkant

Komend weekeinde organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de even kratten meegenomen, waaronder De 3 Musketiers, Pirate’s Cove en Village. Dit weekend is kan er ook gestemd worden voor de Roll The Dice Top 10 langdurende spellen.

Vorige keer is hij al uitgeprobeerd, maar vanaf nu is dit de vaste nieuwe locatie voor de jeugdavonden. Deze worden dus niet meer in De Leus gehouden, maar voortaan in de MFA Noord, Smelen 38, 5508 SM te Veldhoven.

Op vrijdagavond, 8 juni, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in de MFA Noord te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 9 juni, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

De volwassenen spellenavonden worden elke tweede zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor. Bekijk voor een overzicht onze agenda of de data spellenavonden 2012.