Roll The Dice spellenavonden op 10 en 11 augustus

Spellenavond juni

Komend weekeinde organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de even kratten meegenomen, waaronder Alhambra, Die Macher en War of the Ring. Dit weekend kan er ook gestemd worden voor de Roll The Dice Top 10 coöperatieve spellen.

Op vrijdagavond, 10 augustus, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in de MFA Noord te Veldhoven (let op dit is de ‘nieuwe’ vaste locatie voor de jeugd!). De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 11 augustus, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen. Er is ook een Google+ evenement voor deze avond.

De volwassenen spellenavonden worden elke tweede zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor. Bekijk voor een overzicht onze agenda of de data spellenavonden 2012.