Roll The Dice Top 10 veilingspellen

Roll The Dice presenteert de top 10 veilingspellen. In veiling- of biedspellen wordt er door de spelers, al dan niet blind, geboden op goederen of niet tastbare zaken om daarmee de spelpositie te verbeteren. Op de Roll The Dice spellenavond en spellenzondag van februari hebben de bezoekers kunnen stemmen op een selectie van dertig veilingspellen . Deze keer zijn er negenentwintig stemformulieren ingevuld.

De Roll The Dice Top 10 veilingspellen:

1 Cuba Strijd om het parlement
 2 Dungeon Petz Dat doet ‘ie anders nooit…
 3 Hoogspanning Hoe graag wil je de centrale echt?
 4 Ra Maximumbod: 16
 5 Koehandel Hoor ik 160?
 6 Lancaster Mijn jonkheer is de baas!
7 El Grande Blokjes gooien in een toren
 8 Vette Feesten, Foute Vrienden Bieden met tijd?
 9 Schrille Stille Klapperrrrrr van de week
 10 Goa Eén rondje, één biedkans

Coba doosDeze Top 10 is niet zoals ik verwacht had met Dungeon Petz op nummer twee en Hoogspanning niet op nummer één. Ik wil wel nog eens Dungeon Petz spelen, er zijn dus genoeg mensen mee willen doen. Cuba staat heel stevig bovenaan en is zonder twijfel de winnaar. Tussen Vette Feesten, Foute Vrienden en Schrille Stille zit ook een gat. De lijst wordt afgesloten door de klassieker Goa uit 2004. Keythedral, Keyflower, Gesjaakt en Colosseum hebben de Top 10 net niet gehaald.

Gemiddeld hadden de stemmers 12 van de 30 (dat is 40%) genomineerde spellen gespeeld. Het maximaal aantal gespeelde spellen was 25. Wilfred was de beste nominator met zes van zijn genomineerde spellen in de Top 10.