Foto’s maart 2013

RTD Maart 2013Afgelopen weekend was het weer erg gezellig in de MFA en De Nieuwe Band voor onze maandelijkse spellenavonden. Zowel bij de jeugd als de volwassenen was druk. Het fototoestel heeft ook weer een hoop spelende mensen op de gevoelige plaat vastgelegd. De resultaten staan ook weer nu in het fotoalbum van Roll The Dice. Om direct naar de foto’s van maart te gaan kan je hier klikken.

Zondag 24 maart is het alweer de laatste spellenzondag van de maand. Op donderdag 28 maart hebben we onze jaarlijkse ALV en op maandag 1 arpil staat Roll The Dice op Zuiderspel met het themaplein hout.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Foto’s maart 2013”

  1. Wij waren Siena aan het spelen.

    Een spel van ongekende kwaliteit. Werkelijk een onontdekte picasso!

Reacties zijn gesloten.