Roll The Dice kickstarter update #2

kikcVandaag alweer de tweede update met spellen die te bestellen zijn via Kickstarter. Kickstarter is een website waar aan crouwdfunding wordt gedaan. Er wordt een bedrag opgesteld door de verkoper, mensen kunnen intekenen op bijvoorbeeld en spel. Als het bedrag gehaald wordt op een bepaalde tijd, dan moet iedereen die zich ingeschreven heeft betalen en wordt het spel gemaakt en verstuurd naar de ingeschreven mensen. Wordt dit doel niet gehaald, dan moet er niets betaald worden, maar dan gaat het hele project ook niet door. Meer informatie is terug te vinden bij een eerder bericht op onze site.

Romans Go Home!

Bij dit snelle kaartspel ga je proberen om zo veel mogelijk Romeinse forten in beslag te nemen. Maar dat probeert iedereen natuurlijk. Het spel heeft, mede door het artwork een hoog fun-gehalte.
Romans Go Home! op boardgamegeek.

Guardians Chronicles

Een coöperatief bordspel waarbij één speler de slechterik mag spelen. De ander spelers proberen als superhelden deze te verslaan. Thema past mooi bij de Marval Hero spellen die er zijn. Het is van dezelfde uitgever als King of Tokyo.
Guardians Chronicles op boardgamegeek.

Tasnia


Dit spel speelt zich af in de middeleeuwen. Doormiddel van grondstoffen die je krijgt kan je meebouwen aan de stad. Alleen gebouwen die af zijn leveren punten.
Tasnia op boardgamegeek.

Belfort: the Expansion Expansion


De titel klopt, ik heb “expansion” niet per ongeluk twee keer getypt. Deze uitbreiding gaat over het uitbreiden van gebouwen. HEt is een uitbreiding op het spel Belfort.
Belfort: the Expansion Expansion op boardgamegeek.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice