Nachtbraken met Roll The Dice

BNN_LogoRoll The Dice is zaterdagnacht te gast bij BNN op Radio 1. Tijdens het programma Nachtbrakers zullen Angelique, René, Frank en Stef een paar spelletjes Kolonisten van Catan spelen. Tussen 3 en 5 uur ’s nachts zal de presentator een aantal keren komen kijken en vragen stellen over het Nederlands Kampioenschap Catan en Roll The Dice.

Nachtbrakers wordt uitgezonden in de nacht van zaterdag 27 juli van 3 tot 5 uur (dit is dus eigenlijk zondag 28 juli). Voor meer informatie zie de programmagids van Radio 1 en de website van het programma Nachtbrakers.

2 gedachten aan “Nachtbraken met Roll The Dice”

    1. Leuk om te horen. RTD komt op verschillende momenten in het programma terug, ook in het 2e uur (4:00 – 5:00). Kwestie van doorscrollen. Wil je alleen weten wie gewonnen heeft? ;-D Ga dan naar minuut 57 in het tweede uur.

Reacties zijn gesloten.