Spellenavond februari

Jan2014Volgende week vrijdag, 7 februari, hebben we weer onze maandelijkse spellenavond voor de jeugd. Deze gaat door vanaf 19h00 in MFA Noord aan de Smelen 38 in veldhoven. Het einde is voorzien om 23h00. De entree bedraagt 1.50 euro, maar voor onze jeugdleden is dit natuurlijk gratis. Lid worden kan makkelijk, direct via deze link.

Voor de volwassenen hebben we de dag er op, op zaterdag 8 februari, de spellen klaar staan in De Nieuwe Band, aan de Van Aelstlaan 14 in Veldhoven. Ook hier beginnen we om 19h00, maar we gaan door tot 02h00. De entre voor niet leden is 2.00 euro en ook hier hebben de leden gratis toegang.

Deze maand hebben we de spellen uit de even kratten mee met daarin onder andere: Autokrator, Eclipse, Kablamo en Wooolf!!

werkenAls laatste wil ik nog even meegeven dat de op-en afrit 30a van de N2, dit is bij de McDonalds, de komende maanden afgesloten is ivm werkzaamheden. Enkele tientallen meters verderop is inmiddels de nieuwe op- en afrit 31 geopend. Dit is vooral voor de jeugdavonden van belang. Voor de wijzigingen kan je best terecht op de site van de overheid. We zullen ook binnenkort de routebeschrijving op de site hieraan aanpassen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice