Spellenavonden 11 en 12 april

15 jaar-kaarsAankomend weekend is het zover, Roll The Dice bestaat 15 jaar. Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben we voor de aanwezigen op de jeugdavond en op de volwassenenavond wat voorzien. Om te weten wat, moet je natuurlijk aanwezig zijn.

De jeugdavond (10 tot en met 16 jaar) gaat door op vrijdag 11 april vanaf 19h00 in MFA Noord aan de Smelen 38 in Veldhoven. Spelen kan tot 23h00. Voor onze leden is dit gratis en niet leden betalen € 1,50 entree.

De volwassenen (vanaf 16 jaar) kunnen een dag later, op zaterdag 12 april, terecht in De Nieuwe Band aan de Van Aelstlaan 14 in Veldhoven. Ook daar zijn de deuren open vanaf 19h00 en sluiten om 02h00.

Deze maand hebben we de even kratten mee. Hierin zitten onder andere: Alarm!, Olympus en Russian Railroads.

Zet alvast volgende data ook in de agenda:

  • Donderdag 24 april: Algemene Ledenvergadering
  • Vrijdag 9 mei: Jeugdavond
  • Zaterdag 10 mei: Volwassenenavond
  • Vrijdag 23 tot zondag 25 mei: Roll The Dice Weekend
  • Auteur: Pieter

    Secretaris Roll The Dice