Roll The Dice Kickstarter update #11

rollthedice-kickstarter-updateBij deze volgt nog eens een korte update. Inmiddels zijn er al meer en meer projecten gestart vanuit Nederland en kunnen de (bord-)spellen natuurlijk ook niet achter blijven. Vandaag ga ik even in op twee projecten die nog ruim twintig dagen lopen, dus voldoende tijd om je in te schrijven.

Puerto Diablo

Puerto Diablo is een avontuurlijk spel, gebaseerd op historie en legendes. Bedekt met een laag romantiek en avontuur vertelt het over de gevaarlijke reis langs havens als Tortuga, Port Royal en Nieuw Amsterdam om te eindigen op een vergeten eiland in de Sargasso Zee. Het is een reis vol gevaar en avontuur door een wereld van piraten, wetenschappers, vervloekt goud, bijgeloof en vrome soldaten.
Puerto Diablo op internet.
Puerto Diablo op boardgamegeek

Gang Up!

Bij Gang Up moet je proberen een zo goed mogelijke “gang”, oftewel bende, zien te maken en daar de nodige slechte zaken mee te doen om een betere status te krijgen. Je gaat een verbond aan met je medespelers om ze zo op het juiste moment een mes in de rus te steken en zelf met de buit er van door kan gaan.

Ben je zelf een interessant spel tegengekomen op Kickstarter, mag je het gerust doorgeven door een mailtje te sturen naar info@rollthedice.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice