Spellenavonden november

Enkele nieuwe spellen
Enkele nieuwe spellen
De spellenavonden van november hebben we met een week vervroegd vanwege het Spellenspektakel. Vrijdag 31 oktober wordt de MFA Noord weer geopend voor onze jeugdspelers. vanaf 19h00 kunnen zij terecht aan de Smelen 38 in Veldhoven om de nieuwe aanwinsten van Spiel te spelen. De dag erop zijn deze spellen beschikbaar voor de volwassenen spelers (vanaf 16 jaar). Zij spelen in de Nieuwe Band in Veldhoven vanaf 19h00 tot 02h00.

Naast de gebruikelijke spellen zullen we dus ook alle nieuwigheden van Spiel bij hebben. Als je in de spellenlijst kijkt bij krat 99, daar staan deze spellen onder andere ook bij. We willen ook alvast meegegeven dat deze spellen niet uitgeleend worden, om zo iedereen de kas te geven deze op onze spellenavonden te spelen.

SS-LOGO-DEFOp zaterdag 8 en zondag 9 november verwelkomen we iedereen graag op de Roll The Dice stand tijdens het Spellenspektakel in het Beursgebouw in Eindhoven. Voor meer informatie, kan je terecht op www.spellenspektakel.nl.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice