Roll The Dice op Spellenspektakel

SS-LOGO-DEFMet Spiel net achter de deur hebben wij onze blik ondertussen al gezet op het Spellenspektakel in Eindhoven.

Op 8 en 9 november kan je in Eindhoven nog een spelletje spelen of alvast je sinterklaas inkopen doen.

Traditiegetrouw verzorgt Roll The Dice ook dit jaar weer een spellenplein waar je de nieuwe aanwinsten van Spiel kan komen spelen.

Wij zijn erg benieuwd naar welk spel jij uitkijkt. Laat ons weten welk spel we zeker op onze stand moeten hebben om uit te leggen door hier te Stemmen.

Tot 8 of 9 november op het Spellenspektakel!

8 gedachten aan “Roll The Dice op Spellenspektakel”

 1. Opmerkelijk dat de twee nieuwe spellen van een van de meest succesvolle spelauteurs, Stefan Feld, (AquaShere en La Isla) ontbreken in de nieuwe aanwinsten. Ook in het verleden werden zijn nieuwe spellen niet of pas veel later aan de collectie toegevoegd.

  1. Goed opgemerkt Jan. Je kunt ervan uitgaan dat beide spellen op onze wishlist staan. Zoals Lean al aangeeft hebben wij voor Essen de lijst van nieuwe spellen doorgenomen om te bepalen wat er op Spiel gekocht gaat worden.
   Hierbij houden wij rekening met verschillende factoren zoals de taal, de waarschijnlijkheid waarmee wij een spel kunnen gaan krijgen als vergoeding en de verkrijgbaarheid achteraf.

    1. Beide spellen staan inderdaad op de wishlist, vrij hoog zelfs. Ik beloof niets, maar ik vermoed dat de collectie nog wel eens kunnen halen voor het einde van het jaar.

 2. In veel gevallen heeft dat te maken met beschikbaarheid, geloof ik. Soms krijgen we spellen van de uitgevers, maar die krijgen we dan pas NA Essen en niet tijdens de Essen-hectiek. Of er komen Nederlandstalige versies aan die we liever in de collectie hebben dan de Duitse. En zo zullen er nog wel een aantal redenen op te noemen zijn die me zo snel niet te binnen schieten.

  1. Ik moet dit navragen bij de juiste mensen binnen Roll The Dice. Na het weekend spreek ik de mensen van de evenementencommissie weer, hopelijk is er dan meer nieuws.

Reacties zijn gesloten.