Opstarten spellenavonden

In maart dit jaar werd zowat de hele wereld stilgezet. Vanaf juni begon het normale leven stilaan weer wat op te starten. Elke week mochten iedereen weer net wat meer. Wij, als bestuur, hebben er bewust voor gekozen om de hele zomervakantie ook nog geen speelmomenten te laten doorgaan. Maar nu is het dan zover. In september starten we weer rustig op. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt onderling en met De Erikant.

De grootste verandering is het verplicht aanmelden voor de speelmomenten, mede omdat we maar een beperkt aantal mensen kunnen ontvangen. Dit geldt zowel voor de jeugdavond als voor de reguliere spellenavond.

Reserveren voor de jeugdavond (10-16 jaar) van 11 september of reguliere spellenavond (vanaf 16 jaar) van 12 september kan vanaf nu. Voor de spellenzondag later deze maand is het nog niet mogelijk om te reserveren. Dit zal later via de website bekend gemaakt worden.

Er zal ook gevraagd worden om je lidnummer in te vullen, geen lid? Vul dan 000 in.

Hoe dit allemaal werkt is hier te lezen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice