Opstart speelmomenten

Het afgelopen anderhalf jaar stond maar in teken van één ding … corona! We zijn er zeker niet vanaf, maar inmiddels gaat alles wel de goede kant op en mag er meer en meer. Een van die zaken die ook weer mogen zijn de speelmomenten.
Vanaf het weekend van 9 en 10 juli gaan we weer van start.

Zeker in de beginperiode werken we nog met verplicht aanmelden op voorhand, mede omdat we maar een beperkt aantal mensen kunnen ontvangen. Dit geldt voor alle speelmomenten.

Binnenkort sturen we een mail rond met meer informatie en een link om je plaats te reserveren.

Wil je graag een mail ontvangen met de link, vul dan onderstaand formulier in, je krijgt dan telkens ongeveer een week voor een speelmoment een mailtje van ons. Leden van Roll The Dice krijgen sowieso een mailtje met de informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates requiredStuur me een aankondiging voor:

Roll The Dice zal deze gegevens enkel gebruiken om een volgende speelmoment aan te kondigen. Bevestig door hieronder het vak bij mail aan te vinken.


Je kan ten alle tijden je gegevens wijzigen en verwijderen. Kijk onderaan de mails voor een link om je uit te schrijven. Je kan ook altijd contact opnemen met ons door te mailen naar info@rollthedice.nl.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Opstart speelmomenten”

  1. Goede morgen Pieter,
    Ik heb nog geen mail ontvangen. Ben ik weer eens te ongeduldig, of is er iets mis gegaan?
    Groetjes Mieke

Reacties zijn gesloten.