Spellenavonden 10 en 11 januari

Spellenavond september
Spellenavond september
Aanstaande vrijdag 10 januari is ons eerste spelmoment van 2014. Om 19h00 gaan de deuren van de MFA Noord weer open voor de jeugd spelers. Tot 23h00 kunnen zij terecht voor heel wat speelplezier. Voor leden is de entree gratis, niet leden betalen 1.50 euro.

Op zaterdag 11 januari is het dan de beurt aan de volwassenen, zij zijn vanaf 19h00 welkom in de Nieuwe Band en kunnen spelen tot 02h00. De entree voor niet-leden bedraagt 2.00 euro. Leden hebben natuurlijk gratis toegang.

Deze maand hebben we de oneven kratten mee. Aangezien de kratten weer opnieuw ingedeeld zijn, kan je misschien best even op de lijst kijken welke spellen er bij zitten. Door het herindelen van de kratten zijn er weer heel wat spellen uit gegaan ook, deze zullen in eerste instantie aan de leden aangeboden worden. Meer informatie hierover volgt later per mail.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice