Uitgelicht

Dit is een verzameling van artikelen waarvan wij vinden dat ze extra aandacht verdienen. Laat het ons weten als je bepaalde artikelen op deze pagina zou willen zien.

Algemeen

  • Bordspelagenda.eu – wij zijn ook terug te vinden op Bordspelagenda.eu
  • Startspeler app – handige app om de startspeler te bepalen aan de hand van de kleur.
  • Kickstarter – over bordspellen op het bekendste crowdfunding platform.
  • Pubquizzen in Eindhoven – wat is pubquizzen en waar kun je het spelen in de regio Eindhoven. Hier zijn de antwoorden te vinden op de vragen uit het artikel.
  • Roll The Dice Boardgamegeek – Microbadge – Zit je op BoardGameGeek en ben je lid van Roll The Dice? Koop dan een Roll The Dice Microbadge.
  • Milieusticker Duitsland: In Duitsland is sinds enkele jaren een Umweltplakette nodig als je in de grote steden wilt rijden, ook voor Spiel in Essen is dit geen overbodige luxe. In Nederland zijn deze stikkers ook verkrijgbaar, maar zijn deze vaak 15 euro of meer.
    Via Stad Berlijn, 6 euro of via feinstaubplakette.shop, 6 euro en beide binnen een week in huis.

GenCon 2015

Deze reeks gaat over het bezoek van Wilfred aan GenCon in augustus 2015

In het echt

Een serie artikelen over echte locaties van bekende spellen.

Met Space Maze naar Spiel

Een serie artikelen van de spelauteur van Spaze Maze. Hierin vertelt hij over zijn spel dat hij op Spiel ’11 uit gaat brengen.

Interviews

Strijps Bultje

Bakske Koffie

Een serie artikelen over andere clubs en bijeenkomsten met daarin onder andere een antwoord op de prangende vraag wat de kwaliteit van de koffie is. Iedereen is uitgenodigd om artikelen met een soortgelijke strekking aan deze serie toe te voegen.

Uitleg Math Trade

Naar aanleiding van Zuiderspel 2014 is er op de site een reeks van vijf artikels geweest waarin de werking van de “Math Trade” op Boardgamegeek wordt uitgelegd door Wilfred. Hieronder nog even de links naar deze artikels.